Glemt dit kodeord?

Opret brugerprofil

Minimum 6 karakterer, mindst 1 stort bogstav

Finalen

Finalen 2024

Vi glæder os til et brag af en finale i Operaen d. 15/6! Nedenunder finder du diverse informationer om finalen.

Tidsplan & deltagerliste

Dørene til Operaen åbnes kl. 11.45 og dørene ind til selve salen åbner kl. 12.30.

Praktisk information

Åbningsshow

Kl. 13 går det løs, og vi starter Kaufmann Cup finalen 2024 med et KÆMPE åbningsshow. Be ready - kom ind i salen og spark festen i gang med os!

Mad & drikke

Der vil være mulighed for køb af vand, sodavand, sandwich, kaffe og kage. Medbragt mad er derfor tilladt, men det skal nydes ude i foyeren/gangene og ikke i salen. Det er muligt at gå til og fra teateret i løbet af dagen, men vi ønsker at undgå at publikum går ud og ind af salen ofte, da det er forstyrrende for andre publikummer samt dansere.

Tilskuerpladser

Tilskuerbilletter sættes til salg d. 29. maj kl. 12 via linket nederst på denne side!

Der er forskellige priskategorier på billetterne alt afhængig af, hvilken placering du vælger. Priserne er som følgende:

Kategori A: 415 kr. + gebyr

Kategori B: 350 kr. + gebyr

Kategori C: 290 kr. + gebyr

Kategori D: 245 kr. + gebyr

Gebyret ligger på 15 kr.

Det øverste plan som er 3. balkon er reserveret udelukkende til dansere, hvor man er velkommen til at sidde og heppe. Det er dog vigtigt, at dansere sidder ned og hepper af sikkerhedsmæssige årsager. Hep løs - men gør det siddende!

Træningssal

Der er en træningssal til rådighed som ligger backstage. Man må gå om bag scenen til træningssalen 10 dansehold, før man skal på. Denne regel gælder, så vi undgår, at det bliver "crowded" for alles skyld. Spred gerne budskabet! Der er tydeligt skiltet, så det skulle gerne være til at finde rundt. Der er også en skærm i træningssalen, hvor det er muligt at følge med i showet hele dagen.

 

Scenen og rekvisitter

Der vil være dansevinyl på scenen!

Der er ingen bagindgang til rekvisitter i Operaen. Rekvisitterne kan derfor komme ind fra kl. 11.45 igennem dørene ind til foyeren og derefter ind backstage - ligesom danserne.

Tilskuerbilletter

Billetsalget åbner d. 29. maj kl. 12.00